Kulturellt event och sallad på en restaurang i Stockholm.

Ytterligare ett kulturellt event har gått av stapeln i Stockholm och visst gav det mycket att tänka på inför framtiden. Ämnet som tog upp vad de gamla skolbyggnaderna som gjorts om för att passa dagens teknik och nya sätt att lära. Efter all info och rundvandring i några olika klassrum hamnade vi på en restaurang i Stockholm. Det fanns bara sallad att beställa men oj, vilka härliga sallader! Jag har nog inte ätit något så gott på länge. Här kan du titta på utbudet av sallad på restaurang i Stockholm. Salladsdrottningen har mycket gott att välja på och även läskande fruktsallader.

När jag ändå är här på föreningens vägnar tänkte jag stanna till på lite andra platser. Jag vill gärna hinna några privata saker också. Det är inte varje dag man är i stora staden. Det finns en annan restaurang som ligger på söder, där min kusin jobbar. Dit vill jag gärna gå och överraska henne. Kanske kan vi träffas en stund och ta en fika för vi har inte setts sedan vi var små. Hon är inte ett dugg kulturellt intresserad som jag men det finns ju annat att prata om också.

 

 

 

Bookmark the permalink.