Hyra bil till fotoprojekt i Örnsköldsvik.

Jag har fått ett jobb som innebär att jag ska fotografera en del byggnader i Örnsköldsvik. Dessa ska sedan sparas för eftervärlden i digital form. Det blir som en dokumentation i bilder! Eftersom jag bor långt ifrån Örnsköldsvik och dessutom är flygrädd finns det inget annat att göra än att hyra bil och köra upp. Klicka gärna på länken om du behöver hyra bil i Örnsköldsvik. Firman heter Lindholms Bil AB och det var en kollega som varmt rekommenderade den om jag var i de trakterna.

För dig som inte vet något om flygrädsla kommer här några meningar om det också:

Flygrädsla är en rädsla av att vara på ett flygplan eller en helikopter. Rädsla för att flyga kan vara en distinkt fobi i sig själv, eller en indirekt kombination av en eller flera andra störningar, såsom klaustrofobi eller ångest eller fruktan för att vara på hög höjd. Det kan ha andra orsaker också, såsom agorafobi (särskilt den typ som har att göra med att ha en panikattack på en plats de inte kan fly från). Det är ett symptom snarare än en sjukdom.

Denna fobi får mer uppmärksamhet än de flesta andra fobier eftersom flyget är ofta svårt för människor att undvika, särskilt i professionella sammanhang. Eftersom det är vanligt och drabbar en betydande minoritet av befolkningen. Oförmåga att upprätthålla känslomässig kontroll vid flygning kan hindra en person från att åka på semester eller besöka släkt och vänner, och det kan lamslå en karriär som näringsidkare, genom att hindrar personen från att resa inom arbetsrelaterad verksamhet.

Jag ska nog ta mig till Örnsköldsvik utan problem med min hyrbil men det är jobbigt att inte kunna flyga. Kanske skulle jag gå en kurs för att ta tag i det? Det finns nog digitala kurser som du med hjälp av nätet och en dator kan se hemma. Kanske skulle fungera bra för mig. Nu måste jag ringa och hyra bil så att jag är säker på att det finns när jag ska åka.

Bookmark the permalink.