Fyndar smyckesdelar på bilskrot…

En bilskrot kan faktiskt vara ett toppenställe för att hitta delar till att göra smycken. man bygger broar från teknik, återvinning och kultur! Jag och min kollega ska tillbringa hela dagen på att leta runt efter saker. Vi har två bilskrotar i närheten och dem tänkte vi besöka först. Det finns även en del andra ställen vi ska leta på. Vi behöver mängder med idéer inför vintern då vi ska sitta och tillverka saker och smycken. Det vore bra om letandet är färdigt då och att vi bara kan sätta igång med alla nya projekt. Bara en sådan sak som alla sladdar som finns i multimedia i bilar, har jag mycket olika saker att prova. Min kollega har hittat på lite andra saker hon vill göra med knappar och glas. En bilskrot kommer kännas som rena guldgruvan tror jag. Här kan du hitta saker på en bilskrot, skrotfrag. Imorgon kanske vi lägger upp lite bilder och några förklaringar på saker vi hittat under dagen. Så småningom kommer vi att göra en helt egen blogg med hur du gör egna smycken. Det kommer också finnas mycket foton eftersom både jag och Angelica är mycket förtjusta i att fotografera, speciellt kulturella saker och tillfällen.

 

Bookmark the permalink.