Äntligen dags för kultur och konferens i Umeå!

Det har varit på tapeten under många av våra telefonkonferenser, att vi ska ha en riktig konferens! Det fungerar annars bra med den digitala tekniken och man kan överbrygga de flesta problem via en skärm och en dator. Ibland vill man gärna träffa sina kollegor som sitter placerade på andra orter runt om i vårt land. Nu är det iallafall bestämt att vi ska ha en konferens i Umeå. När vi ändå är där ska vi ta en titt på det kulturella livet också. Det blir som en kick-off för de anställda. Vi kommer sova på hotell i Umeå och äta gott under två dagar. Själv tycker jag att detta ska bli mycket spännande då jag aldrig varit i Umeå tidigare. Jag har en god vän därifrån och har hört mycket trevligt om denna stad i norr. Här kan du kolla på konferens i Umeå, brannlandswardshus.se. NU måste jag rusa till nästa möte men det var riktigt roligt att få höra detta och jag längtar efter ett besök i björkarnas stad.

 

Bookmark the permalink.